Pip Part 1


Oi! Korang tu!.. aku kat bawah ni.. xnampak ke?



bawah lagi ler.. aku gigit idung krg baru tau.. mentang2 aku kici.. PANDANG BAWAH!! Gr....



Ha pandai pun...aku pikir nak carut je tadi.. tak jadi.. miowahahaha~ mai aku citer sikit pasal asal usul aku b4 kite pi lebih jauh ye..
Nama pjg aku PIP DIDDY.. Master Buyo panggil aku Pip, gitu jugk kawan2 master Buyo.. Sebelum ni aku punya tuan aku bukan si Master Buyo ni, aku pun dh lupe tuan real aku nama ape, wakakaka... Tp akak master buyo si busyah telah beli aku n kasi kat adik dia.. Dulu nama aku Ukays. Xbest kan nama Ukays.. Apenye org bagi aku nama Ukays..XGANAS.. GRrr! Aku di besarkan dlm bilik Master Buyo sejak aku kecik, tapi skrg aku di kurung kat dlm sangkar ni, uwaaa! AKu bukan sengaja pun berak kat bathtub tuan aku tu.. Dh tak tahan n terpaksa.. Dtg tuan aku terus libas kepala aku n letak aku luar.... sobb.. sob...


Aha! ni jamban aku.. betul2 sebelah jamban master aku.. kami selalu membuang najis sama2 n bandingkan sape lagi busuk.. selalunya aku la menang, kihkihkihkih..cian gak kat master aku nak kene cuci jamban selalu.. kalau dtg hangin dia, dia rendam aku dlm air... ampeh betul.. tgk gamba bawah ni cane aku membuang najis.. miowahahaha~

Ha nampak kan.. Gini la aku buang segala najis2 ku.. kihkihkih.. letih m.buyo ajar aku berak dlm jamban ni tau.. bukan sebarang kucing leh buat ni.. kira aku PIP kucing special laaa miowahahaha~ Ahhh AHhh prutt pruttt... Lege... (denga cite ni anak buah si Buyo punya jamban, dia cilok diam2 buat jadi jamban aku, jgn bitau sesape tau, tralalala~)

aku mmg sekor kucing yg pemalas.. tgk la sendiri gambar aku ni.. mana2 pun aku leh tido.. kenape, tak caya? ... Korang tunggu nanti Pip part 2 k, aku nak kene kejot tuan aku ni, krg dia tak bangun, dh kul 2 tak bangun lagi.. AKU LAPAR!!

Nantikan kemunculan Pip Part 2 Ye, ada cite ttg LILI sahabatku, Buyo sheesha master and Mr Param mangsaku... Miowahahahha~ Pusss pusss~

3 comments:

Giler Graphic said...

oii...LILI ke ONEY?
haihaihai..pip si pemalas..
wakakaka.. dlm post entry ya pon ade story pasal dia la b.. gambar yg b bolot dia ngan blanket tu.

cik choki2 said...

wakaka.. mcm harem entry! drpd point view seekor kucen kurap. bagus2, teruskan usaha anda abg K

sya amran said...

pip keno kurung luar ko??
tuh terer doh tuh membuang dale 'jamban' aida

ehehhe...