JS Paintball -Flora Fest,Dataran Sejarah,Mlk-

Hooohooo JS paintball kembali laaa~ da bape taun tak pegang marker(pistol paintball).. harini dh pegang balik n berjuang hahahha~ seronot gile la layan paintball..pree plak tu utk harini.. phiew~ Thx to "J²S", izah n JS nya photographer, BUYA.. ngeh ngehhhh~ Pengalaman harini tak bape banyak mana sebab tak pegi jauh tp takpe, next week still ade npl.. kira ni warming up laa. Meh aku share gambo2 menarik time Flora Fest Paintball kat Dataran Sejarah, Melaka ni k.. *Gambor2 JS jela*

Ni 3 JS sedang menuju destinasi.. terkangkang2 turun tangga tu...

Seperti biase, JS gan aktivi² terencat..

Ni suasana pagi ketike ketibaan JS..ramai tu org.. kata main free, confirm la ramai.. tapi yg tak bestnya, ada masalah masa nak register.. kata register pagi 27 july 2008,tapi bile dtg 730am tu, dia kata dah full. WTH?? dia ckp dtg pagi ni utk pengesahan je takde utk register team.. kepala otak dia..tapi lepas di fire n fire oleh basith..diorg kasi register jugak *Tau le free,takkan kasi kat kroni jgk kot, kasi ler org baru try main, politik cam &#&@*#%!* Nama team JanS n Teh Tarik Ais.. JanS = Kerol(aku),Zul,Param,Zam n Amad. Teh Tarik Ais = Basith,Izah,Serap,Sopi n Wan budak.

antu2 tengah breakfast.. konon2 dh nak start le tu game.. skali game start kol 1 da.. cam jenake
dari kiri: Zam, Amad, Wan, Param(Bwh), Serap, Buya, Izah n Zulu.

sempat plak bergambo gan adik manis aku.. (tengah tahan gantok laa)

Ha! Gambo Full set budak2 ampeh
Atas dr kiri: Basith, Zul, Sopi, Serap, Kerol(aku), Buya(Cewexku) n Izah.
Bawah dr kiri: Zam, Param, Wan n Amad. GO JS!! GO WILD!!!

1st game utk JanS.. Seri, pastu ref suh pick sorang dari team utk 1Vs1. Bincang punya bincang, aku jd wakil dari team JanS berentap.. Pastu aku monang lawan mamat tu, diorang anto dak skolah je jadi wakil diorang.. ampes.. haha, tu ha gambo mamat pakai suar ijau tu.. Phiew lege js masuk 2nd round, kira berbaloi masuk pree dpt rasa byk kali tembak org hahaha..

weiii aku dh gantokk plakk bsk ade kelas jonnn hahaha.. next time aku sambung kasi habis.. upload kat youtube tak habis2 lagi.. slow gile.. pasni aku sambung k.. KISAH2 SERAP ckp BESAU di luar padang, kat dalam field, bagaikan monyet takde mulut.. mwahahah~ tido luuuu

1 comments:

azwar ansory said...

wei budak gembala kamben.. baru aku tau ngko ni adik pada si ja (kakak ngko)..